GALET intervallpass med Bella!

Igår tränade jag och Bella tillsammans, i vanlig ordning betyder onsdag = INTERVALLER! Denna vecka gjorde jag upplägget och jag tänkte att även om jag inte testat just detta upplägg förut så tänkte jag ”Detta fixar jag och Bella, vi e ju för tusan vältränade”. My lord säger jag bara.

Direktiven: Att ha 1,5grads lutning hela tiden. Hastighet #15 genom alla långa intervaller och hastighet #17 på de korta intervallerna. Så här gick det:

 • 10minuters uppvärmning med 1,5grads lutning och hastighet #12
 • 1minuts vila
 • 3minuters intervall på hastighet #15 (Efter denna intervall hängde vi över bandet och tittade på varandra och sa: -Detta kommer aldrig att gå! Haha)
 • 1minuts vila
 • 1minuts sprint på hastighet #17
 • 3minuters intervall på hastighet #14 (Var tvungna att sänka en aning…)
 • 1minuts vila
 • 1minuts sprint på hastighet #17
 • 3minuters intervall på hastighet #14 (Här någonstans höll jag på att spy. Heeelt slut och benen var som betong)
 • 1minuts vila
 • 1minuts sprint på hastighet #17
 • 3minuters intervall på hastighet #14
 • 1minuts vila
 • 1minuts sprint på hastighet #17
 • 3minuters intervall på hastighet #14 Jag sänkte till hastighet #13
 • 1minuts vila
 • 1minuts sprint på hastighet #17
 • Done!

Jag kan säga att vi var överens om att detta upplägg var definitivt ett mål och det ska vi klara i sommar någon gång men just denna dag var inte igår 😉 Haha! Galet trötta varvade vi ner och gjorde en high five! Riktigt nöjda med vad vi presterade denna dag. Hade inte Bella varit vid min sida hade jag inte fixat det! Tack gumman, du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *