Detta är anledningen till varför jag gör det jag gör…

Idag öppnade jag min mail för första gången efter min semester och möts utan ett mail som gav mig ett stort leende på läpparna. Att få vara delaktig i att människor kämpar mot sina mål är helt fantastiskt. Det gör mig otroligt glad! Håll till godo…

Hej Jannika!
Jag skriver till dig för att min lilla dotter är ett riktigt Gladiatorerna-fan och framför allt ett Hyper-fan!
Hon, som annars är en försiktig tjej, blir som ett litet vilddjur när Gladiatorerna är igång och hon är tydlig med vilka som är hennes favoriter: Pansar, Hero, Bullet och framför allt Hyper.
Så fort du dyker upp i rutan får vi inte heja på någon annan än Hyper för Hyper är BÄST!
Hon har frågat flera gånger om det går att träffa Gladiatorerna på riktigt och jag har lovat att se vad jag kan göra.
Jag har letat runt på nätet efter info om vart Gladiatorträffar kan finnas och när jag försöker googla på hur man kan fiska till sig en sådan tillställning så hittar jag heller inget så min förhoppning är – kanske kan du hjälpa mig? 🙂

Har ni fortfarande sådana Säga hej till Gladiatorerna-träffar och om inte, kanske Lo kunde få en Idolbild med text från sin No 1 Hyper? 🙂

Stort tack från mig för ett kanonjobb i Gladiatorerna, det är riktigt ruskigt kul att se varje fredag och jag blir både inspirerad och motiverad att hålla fast vid min egen träning.
Sen ett tack för att du hjälper mig att få min lilla dotter att äta sin mat och sina grönsaker…
Varför?
Jo, “för det gör nog Hyper!” och hon som innan varit lite för liten i maten får nu i sig bra portioner med alla grönisar för hon har fått lära sig att bra mat gör en stor och stark och vad hon vill allra helst just nu är att bli som Hyper!
Blinkar
 
MvH Robine och Lo.

5 Kommentarer / Detta är anledningen till varför jag gör det jag gör…

 1. Andrea skriver:

  Håller absolut med Lo, -Hyper är bäst! (Och Jannika också så klart!) 😉

 2. Lina skriver:

  Jannika är ju klart bäst:)

 3. Nellie skriver:

  Det låter som om någon skrivit om mig!
  Fast jag är kanske inte lika liten 😉
  Men jag skulle supergärna träffa dig Jannika om det är något event eller liknande.
  Tycker att du är bäst och du är min stora förebild! 🙂 <3

 4. Nämen titta! 😀
  Ja du, ta till dig det för hon menar varenda ord och jag med.
  Jag berättade för henne att jag skrivit brev med Hyper och hon spärrade upp sina ögon, droppade hakan i marken och utbrast ”ÄR DET SANT?!”
  Haha, skruttan.
  Jag sa att vi inte kunde träffa dig men att om hon önskar riktigt hårt om kvällarna så kanske det dimper ner nånting från hennes Gladiator 😉

  Stort tack igen Jannika,
  Kram och lycka till med allt!

 5. Mickal haraldsson skriver:

  Hej kan man få en idolbild på dig till min fantastiska dotter leia som sitter bänkad framför tvn varje lördag och väntar på att få se sin idol hyper med sitt cola hår som hon säger. Tack på förhand mvh micke & leia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *