Fys utan Boris!!

Fys utan Boris!!

Idag fick jag pressa mig själv för att ta mig igenom dagens fyspass då Boris, min fystränare är på semester och jag hade galen huvudvärk. Inget gott tecken med huvudvärken. Många kan träna bort den men oftast blir den bara värre för mig när jag tränar. Jag körde iallafall ett medelpass då jag varit dålig i tre veckor och sedan nu varit på semester i två veckor med några dagars mellanrum. Men, för att inte skylla ifrån mig allt för mycket så kan jag inte säga annat än att det var SKIT JOBBIGT! Och att jag väger några kilon för mycket hjälpte ju inte till det hela 😉 Men, upplägget blev följande:

  • 10rep Armhävningar på hantlar följt utav ryggdrag
  • 10rep Boxjumps följt utav brupees
  • 10rep Frivändning följt utav axelpress med 16kg kettle bells – Höger arm
  • 10rep Frivändning följt utav axelpress med 16kg kettle bells – Vänster arm
  • 10rep Breda armhävningar
  • 10rep Mage, omvänd fällkniv

Ovanstående gjorde jag 5varv med 60sek vila mellan varje varv. Galet trött och inte speciellt imponerad utav mig själv men dock tränade jag så får vara glad för den lilla prestationen jag genomförde idag. I morgon blir det nya tag!

Natti allihopa!

1 Kommentar / Fys utan Boris!!

  1. Ahmed_trippel skriver:

    Vilken kämpe du är, du är förebild för alla kvinnor där ut som behöver din självtroeande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *