Längesen nu…

Nu var det väldigt längesen jag gjorde ett inlägg här på min blogg men anledningen är att jag inte vetat och fortfarande inte vet hur allvarligt det är med mina blodvärden och sköldkörtel. Jag ska träffa en tredje läkare inom kort för att få en riktig utredning..

Så tills vidare har jag nu gått tillbaka till ren styrketräning för att hålla kroppen ajour plus kör även intervaller för att samtidigt tajta till kroppen och gå ner några kilon för beach formen och lite roliga event som komma skall i vår och sommar.

Tävlingsmänniska som jag är…

Då jag är född med tävlingsgener kommer jag garanterat tävla igen frågan är i vad och när?! Självklart har jag redan nu planer men inget jag kommer avslöja här och nu 😉 MEN när tiden är inne..  Tills dess kommer jag uppdatera er med inlägg, bilder och hur jag tränar och hoppas kunna inspirera er vidare i er träning!  🙂

Nedan får ni en bild på status efter två fjuttiga veckor med en striktare kost;

1 Kommentar / Längesen nu…

  1. Tess skriver:

    Hoppas du får klara besked inom kort hur du skall gå vidare. Fortsätta gärna berätta hur det går, jag håller verkligen tummarna här.

    Kram och upp med hakan, du är i grym form! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *