Magiskt!

En känsla jag mår bra utav är när jag känner att jag får pressa min kropp till det yttersta! Att få kriga mig igenom olika sorters intervaller. Det är så jävla jobbigt så man håller på att spy, benen har sån pump, mjölksyran tränger igenom och till slut kan man knappt gå nerför för att benen viker dig. DEN känslan är magisk för mig!!!! Det ger mig ännu mer mersmak och blodad tand för att se vad jag härnäst kan pressa mig till.

Idag körde vi XW-Training! Vi samlas i receptionen på Nordic Wellness och går sedan tillsammans i samlad trupp till Observatorielunden (ovanför Odenplan). Där värmer vi upp tillsammans och sedan kör vi igång olika sorters intervaller. Allt från intervaller i trappor till intervaller i en brant slänt med olika upplägg och inslag utav styrka så som burpees och spänsthopp/utfall mm. Olika antal intervaller varierat med långlöp osv. Sååå jävla kul och att göra det med ett fantastisk härligt gäng som är likasinnade som en själv är helt magiskt. Idag fick jag äran att leda passet. Solen sken, varmt i luften och energin sprudlade och alla pratade i mun på varandra 🙂 Alla förutsättningarna för att det skulle bli ett lyckat pass infann sig..

Det är svårt att beskriva men för er som känner igen er i det jag försöker förklara håller nog med om att det är ren kärlek. Att kunna pressa kroppen till dess yttre både konditionsmässigt och styrkemässigt i den typen av övningar där du endast jobbar med din egen kropp är en känsla utav inre styrka. Att lyfta en hantel på gymmet är en sak men att lyfta, pressa och förflytta sin egen kropp är en helt annan sak.

Tack underbara ni som är med och deltar och som ger mig en fantastisk vilja och en jädrans massa energi är gul värda. Tack till er. Ser fram emot torsdag redan nu 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *