Talangjakten 2013 i full gång!

I helgen träffades de 8personer för första gången. De åtta personer som blivit utvalda och fram röstade för att delta i Talangjakten 2013!

Vad är Talangjakten?

-Talangjakten är en heltäckande satsning för de som bär på tävlingsdrömmar och behöver hjälp för att ta sig dit. Det bygger på en flerårig idé om att vaska fram talanger och individer som ännu inte nått sin potential som tävlande. 

Den som blir antagen kommer att få stöd och hjälp, expertcoaching med både kost och träning samt nödvändiga kosttillskott och träningskläder för att göra dennes tävlingssatsning så effektiv som möjligt.

Alla möttes i lördags fm upp på Ironsport; http://www.ironwear.se/ i Västerås. Där möttes de upp utav ingen mindre än coachen i egen hög person; Fredrik Carlsson, Body´s egna Alex Danielsson och mig själv. Alla var förväntans fulla, lite tillbaka dragna och blyga. Men ju längre in på dagen vi kom, efter presentation utav alla och små snack blev det mer och mer gängkänsla och en väldigt unik sådan. Åtta individer där alla har olika personligheter vilket visade sig efter två dagar tillsammans lira fantastiskt bra. Ett härligt gäng och både Alex och Fredrik är väldigt nöjda med de utvalda.

Att få äran att delta som fystränare då det kommer äga rum och att få följa dessa åtta under deras resa mot att i december entra scenen på Fitnessfestivalen kommer bli både spännande och roligt. Motgångar kommer komma till er allihopa och både jag och Fredrik hoppas att ni alla vet att vi finns där för er allihopa!

Följ alla på deras bloggar som kommer att ligga under www.body.se där de kommer skriva om hur det går, hur de mår och så självklart deras resultat och alla träffar vi kommer att ha.

Här har ni dem:

  • Nuran Angel
  • Sussi Corell
  • Gabriella Sporrefält
  • Adriana Andersson
  • Jim Ivars
  • Mattias Bucht
  • Robin Berget Ljungsberg
  • Adam Mittjas

Stort grattis till ert deltagande i Talangjakten 2013! Ser redan fram emot att få träffa er på nästa träff 🙂

Huvudsponsor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *