Att tänka annorlunda ger utveckling…

Variation!

Att variera det du brukar träna och göra något annorlunda ger dig utveckling..

Idag hade vi träff med årets talanger i Talangjakten. Träff på Ironsport i Västerås där jag, Fredrik och Alex mötte upp alla. Fett mätningar gjordes, status per individ gicks igenom, foto togs och självklart träning genomfördes, nätt och jämt 😉

Fredrik tränade med killarna samtidigt som jag och Alex gick igenom posering med tjejerna. BEN var muskelgruppen som stod på dagens schema för samtliga. Så när killarna krigat sig igenom passet var det dags för tjejerna där jag på fem röda slank med på ett bananskal 😉

Jag hade fortfarande träningsvärk från mitt senaste benpass för fyra dagar sen men jag kan säga att den försvann men jag kommer få tillbaka den med råge!!! Efter en uppvärmning på 20minuter med superset övningar gick vi sedan över till tunga mångrep övningar som avslutades med dropset och failure. Såååå jädrans skön känsla och svetten lackade, pulsen steg till max och hjärnan kopplades ur MEN det bästa utav allt; Muskulaturen krigade på tills inte en enda rep kunde genomföras. Boom!!!!! Kändes riktigt bra och Fredriks kommentar: -Kul att se dig köra riktig träning älskling! 😉 Hahaha

-Tack för hjälpen idag älskling, riktigt kul att ha dig vid min sida.

Nu efter är jag väldigt spänd på hur träningsvärken kommer visa sig. Väntar med spänning! 😉

Just nu…

sitter jag framför tv´n och precis avnjutit min näst sista måltid för dagen. Maten för kommande vecka är inhandlad och lagad, lägenheten är städad, tvättmaskinen rullar och allt är i fas. Nu blir det mys med lillan och inväntar sista måltiden innan läggdags.

Sov gott allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *