Media

Gladiatorerna 2012

Ännu en säsong är inspelad. Jag som -Hyper- har fått ett facelift och ser lite annorlunda ut med en gnutta beteende förändring om man jämför med föregående år 😉 Check it out på Tv4 fredagar 20.00!

Hyper är arenans farliga energiknippe. Hyper är en härdad superhjälte och farlig på riktigt. När hon lägger huvudet på sned är man illa ute. Denna gladiator har ett lekfullt yttre, men i kamp samlas hennes virvlande och sprittande energi till ett exploderande kraftpaket som sveper med sig allt och alla i sin väg. Hyper jagar ständigt efter nästa kick och är därför alltid redo för kamp. Hypers maxim: Kanske blir du min nästa kick.

Gladiatorerna 2011

År 2011 spelades nya avsnitt in av Gladiatorerna och jag är en av dem. Mitt namn är -Hyper- och min karaktär beskrivs på följande sätt:
Hyper är arenans energiknippe och glädjespridare. Denna sprudlande och energiska gladiator kan lätt missuppfattas som oseriös och ofokuserad, men i kamp samlas hennes virvlande och sprittande energi till ett exploderande kraftpaket som sveper med sig allt och alla i sin väg. Hon jagar ständigt efter nästa kick och är därför alltid redo för kamp.