Prislista, Nytt erbjudande 2013

PRISLISTA 2013 Personlig träning

Erbjudande hela 2013:

Mitt mål är att hjälpa så många människor som möjligt med att; få en så hälsosam livsstil som möjligt, göra en förändring eller helt enkelt bara träna för att leva ett långt och friskt liv utan skador och krämpor. Ett erbjudande jag då har under hela 2013 är att värvar du som vill börja träna; en bekant, vän, kollega eller någon annan du känner som behöver och vill komma igång med träningen blir ditt pris 700kr inkl moms/h och då spelar det ingen roll om du tränar en eller tre tillfällen i veckan. Du har samma pris oberoende antal timmar i veckan. Och förutom det får även din vän du värvat ta del utav samma pris.

Om inte ligger ordinarie priser på följande:

-Personlig träning baserat på antal träningstillfällen/vecka

1gång        900kr/tim inkl. moms
2ggr          800kr/tim inkl. moms
3ggr          700kr/tim inkl. moms

Vill träning ske tillsammans med mig på röd dag/helgdag debiteras den dubbla kostnaden.

Jag som personlig tränare strävar efter att få en kontinutet i mina klienters träning, ett långsiktigt samarbete. För att kunna hjälpa till att göra en förändring vill jag lära känna mina klienter så pass att jag vet hur deras kroppar fungerar, deras tankesätt går och hur deras vision ser ut. Av den anledningen ser jag ett långsiktigt gemensamt samarbete tillsammans med mina klienter. Det tar tid att göra en förändring och det ska mina klienter vara beredda på. Tillsammans når vi mina klienters mål, vad det än är!
-Är du beredd att göra en förändring?

Vi kan träna tillsammans:

På Sportlife Odenplan i Stockholm http://sportlife.se
Utomhus
På din arbetsplats om möjlighet finns
Online

  • Träningsupplägg Online: 1500kr/månadsupplägg inkl. moms

När jag planerar träningsupplägg för en klient görs det med extrem noggrannhet. Först en intervju där bakgrund diskuteras, nuläge där bla skador tas upp, plus vart vi ska; vision/mål. Därefter börjar planeringen. Först görs en månadsplanering, sen en veckoplanering och sist en dagsplanering. En periodisering planerad in i minsta detalj med hänsyn till alla delar.
Har jag online klienter som har längre visioner över ett år eller mer görs en årsplanering till en början, sen månadsplanering, veckoplanering och sist en dagsplanering. Så detaljerat som exakt vilka övningar och antal repetitioner klienten ska göra.

  • Kostupplägg Online: 2000kr/kostupplägg inkl. moms

När en klient efterfrågar ett kostupplägg hänger det oftast ihop med att en förändring vill göras. Alla har vi olika mål och eftersträvar olika saker. Därav är ett kostupplägg väldigt personligt och det som fungerar för en person behöver nödvändigtvis inte fungera för en annan individ. Så när ett kostupplägg skall göras görs först en intervju med klient. Frågor från hur en vardag ser ut idag, hur ser ett dagsintag ut idag, allergisk mot något till vad vill uppnås och hur ser visionen ut. När det är gjort görs en planering av kosten.

  • Fysträning för grupp/lagsport: 2500kr/tim exkl moms
  • Föreläsningar: 2500kr – 20.000kr/tim exkl moms

Jag föreläser runt om i Sverige på olika konvent, företag och gym. Allt från motivation, varför och hur har jag kommit dit där jag är idag och vad krävs för att lyckas. Många kan gå igenom samma sak men varför lyckas bara vissa och inte andra, till mental coaching.

  • Tävlingscoaching:

Inför/under tävling:

  • Träningsupplägg: 1500kr/månadsupplägg inkl. moms
  • Kostupplägg: 2000kr/kostupplägg inkl. moms
  • Poseringshjälp, uppföljningsträffar för ex. formkoll, småjusteringar, ny mätning etc.: 750kr/tim exkl moms
  • Coachinghjälp under tävlingsdag/helg: Debiteras ej förutom att tävlanden splittar coachens boende och resa till och från tävling

Vid mötena står du som kund för dina el. mina resor till resp. möte (om det ligger utanför Stockholm.)

Vänligen kontakta mig på: fightyourfightsweden@gmail.com